............................................................................................
czy ktos moze pamieta co bylo na zerowce z geografi polski?
............................................................................................
ile to wkoncu tych tematow z pedagogiki trzeba opracowac?
do zobaczenia
kochana z zerówki z Gegry były pierdoły, ja to nawet nie których rzeczy w notatkach nie znalazłam. Wszystko moze być, nie wiem czy ściągi pomogą
A z pedagogiki możesz zrobić minimalnie jedna prace pod warunkiem ze będzie ona porządna, z wnioskami ,własnymi przemyśleniami. jesli bedzie ona wyczeprująca Facio juz Ci nie bedzie zadawał pytań.....a jak to bedzie wyglądało w rzeczywistości to wiesz......
Hey,
tyle co pamiętam to napewno trzeba było wymienić co warto zwiedzić z Warszawie, w jakich miastach znajdują się Zamki Książąt Pomorskich, z tymi szczytami było coś: najwyższy szczyt "czegoś tam". No i były opisane miasta tylko trzeba było napisacco to za miasta.
Pozdrówka
.............................................................
dzieki za info z geografi nimfa4
.................................................................
tak tak ta lektura to koniecznie
moze sami mu cos zaproponujemy
a najlepiej niech sie pojdzie przejsc kosci rozprostowac
dluuuuugi dluuuugi spacer
................................................................
Ostatnio edytowany przez B'Rycha (2007-06-12 19:57:51)
Kości rozprostowac a to dowcip he he he. Widać gołym okiem, że często nie spaceruje, bo skąd by się mu tyle sadełka uchowało
Jak dla mnie może nawet sobie dżemkę zrobić, popiłować paznokcie, powyrywać sobie włosy z klaty, byle by się Nami nie interesował zbytnio he he he!
.......................................................................................
......................................................................................................
A na "zerówce" to było coś jeszcze o Łebie i o wydmy chodziło
.........................................................................................
.......................................................................................................
Administrator
Studentom I TiR-u GRATULUJEMY... zdania egzaminow w letniej sesji egzaminacyjnej, a tym, ktorym sie jeszcze nie udalo - powodzenia na poprawce!